Жителі Київщини споживають найбільшу кількість рибних продуктів в Україні
Стало відомо, що
у 2020 році рівень споживання риби та рибних продуктів
в Україні склав 12,4 кг на одну особу
Про це повідомляє інформаційний портал
"Моя Київщина" із
покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook.
Серед регіонів найбільше риби та рибних
продуктів споживали у Київській (16,1 кг/о), Одеській (15,1 кг/о), Вінницькій
(14,7 кг/о), Херсонській (14,5 кг/о), Житомирській (14,4 кг/о) та Черкаській
(14,2 кг/о) областях.
Найменше цього виду продукції споживали у
Закарпатській, Луганській, Тернопільській, Івано-Франківській, Харківській та
Львівській областях.
У порівнянні з 2019 роком найбільш
позитивна динаміка споживання риби та рибних продуктів спостерігалася у
Сумській (+1,1 кг/о), Волинській (+1 кг/о), Хмельницькій (+0,6 кг/о),
Херсонській (+0,5 кг/о) та Рівненській (+0,5 кг/о) областях.