#

Жителі Київщини споживають найбільшу кількість рибних продуктів в Україні

23.09.2021 12:40
Жителі Київщини споживають найбільшу кількість рибних продуктів в Україні
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у 2020 році рівень споживання риби та рибних продуктів в Україні склав 12,4 кг на одну особу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook.

Серед регіонів найбільше риби та рибних продуктів споживали у Київській (16,1 кг/о), Одеській (15,1 кг/о), Вінницькій (14,7 кг/о), Херсонській (14,5 кг/о), Житомирській (14,4 кг/о) та Черкаській (14,2 кг/о) областях.

Найменше цього виду продукції споживали у Закарпатській, Луганській, Тернопільській, Івано-Франківській, Харківській та Львівській областях.

У порівнянні з 2019 роком найбільш позитивна динаміка споживання риби та рибних продуктів спостерігалася у Сумській (+1,1 кг/о), Волинській (+1 кг/о), Хмельницькій (+0,6 кг/о), Херсонській (+0,5 кг/о) та Рівненській (+0,5 кг/о) областях.

Нагадаємо, що у період з 7 по 8 серпня у місті Вишгород на центральній набережній Київського водосховища відбулися змагання зі спортивної ловлі риби фідером.

Читати "Моя Київщина" у Facebook