#

Жителі Старих Петрівець через ремонт дороги можуть залишитися без води (ФОТО)

21.08.2020 15:40
Жителі Старих Петрівець через ремонт дороги можуть залишитися без води (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

За допомогою  до Володимира Зеленського звернулись жителі села Старі Петрівці, що на Київщині, адже через ремонт дороги люди можуть залишитись без води

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на zik.

Центральний водогін села Старі Петрівці був прокладений іще у 1950-х роках. Його ремонт розпочали 2018 року, коли з обласного бюджету виділили 10 мільйонів гривень на перший етап робіт. За ці кошти виконано значний обсяг відновлювальних робіт і прокладено 7,8 км нових труб. Проте на другий транш у розмірі 12,7 мільйона гривень, необхідний для завершення ремонту, громада села чекає вже два роки.

Нинішнє асфальтування центральної вулиці села Старі Петрівці позбавлене будь-якого здорового глузду. Але чиновники, щоб догодити Вам і вчасно завершити дорогу державного значення, готові піти на те, щоб фактично залишити все село без води. Однак будь-який спеціаліст підтвердить, що раціонально та правильно спочатку відремонтувати водогін, а вже потім будувати по ньому дорогу", – йдеться у зверненні голови Старопетрівської сільської ради Ростислава Єреми.

Попри численні обіцянки обласних чиновників надати необхідні кошти, їх досі не виділили. Тому люди звернулись до Президента України з проханням допомогти.

Просимо Вас втрутитися у ситуацію, продемонструвати свою громадянську і державну позицію та допомогти з виділенням коштів на завершення ремонту водогону в селі Старі Петрівці. Інакше це може обернутися для нас великою катастрофою, – сказано у зверненні.

Нагадаємо, селі Вища Дубечня Вишгородського району,  правоохоронці затримали 49-річного чоловіка,який вирощував.


Читати "Моя Київщина" у Telegram