#

Жительку Броварського району притягнуть до відповідальності за неправдиве повідомлення до поліції

06.07.2020 19:37
Жительку Броварського району притягнуть до відповідальності за неправдиве повідомлення до поліції
Фото з місця події

Сьогодні, 6 липня, до Броварського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Заворичі Броварського району відносно місцевої жительки було вчинено грабіж з поєднанням насильства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Facebook.

Проте, по прибуттю поліцейських на місце події, з’ясувалося, що заявниці, яка ще з ночі перебувала  у стані сп’яніння, здалося, що її знайомий, з яким і випивала, вдарив її та відібрав речі заявниці.  Та речі були на місці, жодних ушкоджень жінка не мала, а просто заснула на галявинці по дорозі додому. 

Тож працівниками Броварського відділу поліції було зібрано адміністративні матеріали відносно заявниці, яка буде нести відповідальність перед Законом у порядку ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що 12 липня в місті Бровари проведуть велозаїзд, який присвячений збору коштів на лікування хворої на ДЦП 6-річної Софії Павленко.

Читати "Моя Київщина" у Facebook