#

Живцем поховали товариша: Білоцерківський суд виніс вирок молодикам

29.06.2021 15:30
Живцем поховали товариша: Білоцерківський суд виніс вирок молодикам
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно Вишгородська окружна прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно трьох молодиків, які живцем поховали свого товариша по чарці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу прокуратури Київської області.

Слідство встановило, що хлопці, разом із ще одним своїм знайомим розпивали спиртні напої у підсобному приміщенні Вишгородського кладовища. Добряче хильнувши, знайомий товаришів розпочав конфлікт з одним із них. Лайка швидко переросла у бійку, спочатку один чоловік накинувся з кулаками на п’яного знайомого, а за кілька хвилин до нього приєднались й інші фігуранти провадження.

Утрьох вони били потерпілого, допоки той не перестав подавати ознаки життя, після чого агресивна компанія перенесла його до найближчих могил, де між похованнями чоловіки викопали півметрове заглиблення, у яке помістили тіло потерпілого та присипали ґрунтом. Саме механічна асфіксія внаслідок попадання ґрунту до дихальних шляхів і призвела до смерті чоловіка.

Вироком Білоцерківського міськрайонного суду Київської області чоловіків засуджено до 10 та 11 років позбавлення волі.

Також нагадаємо, що мешканцю Білогородки повідомлено про підозру в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю, а також умисному знищенні та пошкодженні чужого майна.

Читати "Моя Київщина" у Facebook