#

Затриманий житель Білогородки отримав підозру в підпалі та вбивстві

24.06.2021 12:28
Затриманий житель Білогородки отримав підозру в підпалі та вбивстві
Фото з місця події

Мешканцю Білогородки повідомлено про підозру в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю, а також умисному знищенні та пошкодженні чужого майна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

За даними слідства, мешканець села Білогородка Київської області з метою приховування вбивства, намагався знищити сліди злочину шляхом підпалу.

Так, 21 червня 2021 року у результаті вибуху в багатоквартирному будинку розпочалася пожежа, в результаті якої постраждало 8 осіб. У квартирі, де стався вибух, було виявлено тіло чоловіка. Розслідуванням встановлено, що смерть загиблого настала не внаслідок вибуху чи пожежі – йому перерізали горло та нанесли численні удари ножем у груди, вирізали серце і частину легенів.

Правоохоронці затримали підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Продовжується збір доказів та встановлення всіх обставин вчинення кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, що очільник обласної поліції Андрій Нєбитов повідомив, що затриманий за вибух і вбивство в селі Білогородка зізнався, що був у стані афекту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram