#

Зловмисникам заплатили 8 тис доларів за вплив на суддю Білоцерківського суду

09.07.2021 09:30
Зловмисникам заплатили 8 тис доларів за вплив на суддю Білоцерківського суду
Фото з мережі інтернет

За вплив на суддю Білоцерківського суду Київської області зловмисники отримали 8 тис доларів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Судовий репортер".

У справі троє підозрюваних – це комірник, в якого нібито виник злочинний умисел і який залучив двох інших – оперуповноваженого Управління боротьби з наркозлочинністю в Київській області Нацполіції і військовослужбовця СБУ.

29 травня комірник одержав від особи 8 тис доларів США за вплив на суддю Білоцерківського міськрайонного суду Київської області за призначення покарання не пов’язаного із позбавленням волі.

Усім трьом спільникам повідомлено підозри в отриманні неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб. Суд обрав їм запобіжні заходи – цілодобовий домашній арешт.

Підозрюваним загрожує покарання у виді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

У січні-лютому минулого року на Київщині в Бучі, смт. Немішаєве та Білій Церкві сталися крадіжки автомобілів. Затримали трьох підозрюваних.

Саме один із обвинувачених у цій справі написав заяву, що йому запропонували вплинути на суддю.

Нагадаємо, що 9 липня на центральному пляжі міста Біла Церква рятувальники проведуть роз’яснювальну роботу з громадянами щодо безпечного відпочинку на водоймах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram