#

"Золотий евакуатор": як патрульна поліція Білої Церкви допомагає підприємцям заробляти

28.03.2023 08:02
"Золотий евакуатор": як патрульна поліція Білої Церкви допомагає підприємцям заробляти
Ціна за послуги евакуатора є найвищою в столичному регіоні

Після складання протоколу про адміністративне правопорушення автомобіль по дзвінку поліцейських відправляється на штрафмайданчик приватним евакуатором

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", історія з евакуацією редакційного автомобіля отримала продовження.

За перевезення автомобіля евакуатором на відстань 7,5 км довелося заплатити 5430 гривень, що становить 724 гривні за 1 кілометр. Це є безсумнівним рекордом у номінації "послуги найдорожчого евакуатора" у регіоні. Як поділився враженням водій автомобіля, нещодавно в Німеччині довелося користуватися послугами евакуатора і це обійшлось у 240 євро за 32 кілометри, що складає 300 гривень/кілометр.

Також водій зауважив, що реальних причин евакуйовувати автомобіль не було. На його переконання, це було виключно рішення поліцейських, що мотивоване можливістю "підзаробити"  для своїх хлопців. Він додав:

Мене взяли в заручники, незаконно конфіскували автомобіль, безпідставно звинувативши у незрозумілих порушеннях, та по факту змусили заплатити ту суму, яку власник евакуатора намалював "зі стелі".

Нагадаємо, що працівники заправки "ОККО" олігарха Антонова вигнали журналістів на вулицю під час комендантської години, а перед цим службовий автомобіль редакції з  подачі білоцерківських патрульних відправився на штрафмайданчик через мінімальне правопорушення

Читати "Моя Київщина" у Facebook