#

Зоопарк "ХІІ Місяців" на Вишгородщині залишився без їжі та електрики (ВІДЕО)

01.03.2022 11:36
Зоопарк "ХІІ Місяців" на Вишгородщині залишився без їжі та електрики (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 28 лютого, директор парку "ХІІ Місяців" Михайло Пінчук звернувся із проханням про допомогу тваринам, які залишилися у холоді без їжі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Михайла Пінчука у Facebook.

Директор парку звертається до органів влади та компанії "ДТЕК" із проханням зробити все можливе для відновлення (перепідключення лінії) електропостачання через підстанцію Козаровичі. Михайло Пінчук сповістив:

Тут (Димер, Литвиновка, Демидов, Козаровичі і т  д) замерзнуть без води і зв'язку десятки тисяч людей і багато чудових тварин нашого парку ХІІ Місяців, для яких холод = смерть!

Через зруйнований ірпінський міст до звіринцю не може доїхати поставка кормів. На сторінці Парку XII Місяців у Facebook повідомляють, що там використані майже всі заповідники. Зазначають:

Планові наші поставки, нажаль, і як назло, були заплановані на 28 лютого – зрозуміло, що не буде.

Усіх, у кого є можливість, просять допомогти хоча б якоюсь їжею, а особливо, овочами та фруктами. Також там дуже потрібні газові обігрівачі та балони для них.

Нагадаємо, що компанія "Овостар Юніон", продукція якої продається під торговою маркою "Ясенсвіт", повідомила про роботу в часи війни проти росії.


Читати "Моя Київщина" у Telegram