#

Журналіст Коваленко вважає екс-мера Ірпеня Карабасом-Барабасом

26.04.2021 13:40
Журналіст Коваленко вважає екс-мера Ірпеня Карабасом-Барабасом
Володимир Карплюк

Андрій Коваленко у своїй статті про Ірпінь назвав колишнього мера міста Володимира Карплюка Карабасом-Барабасом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на статтю Андрія Коваленка у виданні "Апостроф".

Журналіст заявив, що Ірпінь був звичайним затишним містом, доки в ньому не з'явився свій "Карабас- Барабас" – Володимир Карплюк. З того часу місто стрясають протести ошуканих інвесторів, війни з "тітушками" та боротьба за збереження зелених насаджень.

Екс-мер Ірпеня фігурував у стількох кримінальних справах, що перелік, за словами Коваленка, "напевно, зайняв би кілька сторінок тексту". Зокрема, його підозрювали в участі в злочинному угрупованні та службовій недбалості.

Журналіст зазначив, що проєкти забудови в Ірпені, пов’язані з Володимиром Карплюком, майже всі супроводжувалися скандалами – вирубка дерев, побиття активіста, незаконна передача земельної ділянки в оренду, будівництво на забороненій території.

І, хоча Карплюк вже не є мером Ірпеня, Андрій Коваленко вважає, що справа його живе, адже нинішній міський голова – Олександр Маркушин – є його соратником. А зусиллями екс-мера квітуче колись місто перетворюється на бетонне гетто.

Нагадаємо, що 29 квітня о 9:00 біля Ірпінської міської ради відбудеться акція за збереження природи Ірпеня та проти новобудов.

Читати "Моя Київщина" у Telegram