#

Журналіст-розслідувач Поліщук: нардеп Бабенко прописаний у квартирі свого помічника (ВІДЕО)

05.10.2020 15:20
Журналіст-розслідувач Поліщук: нардеп Бабенко прописаний у квартирі свого помічника (ВІДЕО)
Станіслав Поліщук

Кандидат у депутати від партії "За майбутнє" Станіслав Поліщук  записав відеоролик, у якому розповів, що народний депутат Микола Бабенко та його помічник-консультант Сергій Сириця прописані в одній і ті ж квартирі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Станіслава Поліщука у Facebook.

Станіслав Поліщук повідомив, що він був єдиним безробітнім представником команди За майбутнє, тому вирішив влаштуватися журналістом. За його словами, у командах "Європейської Солідарності" та "Білої Церкви разом" є журналісти газети "Тиждень" та телеканалу "Крокус" відповідно.

Станіслав Поліщук з'ясував, що лідер партії Біла Церква разом Микола Бабенко та його помічник-консультант Сергій Сириця, який наразі тимчасово не працює, прописані в одній і ті ж квартирі.

У партійному списку цієї політсили багато тимчасово безробітних киян, які в Білій Церкві не проживають, а приїжджають лише попіаритися та дати інтерв'ю лояльній до Бабенка газеті "Тиждень". Виходить, що це якась партія столичних безробітних, - каже Станіслав Поліщук.

За словами кандидата, Микола Бабенко розгорнув у Білій Церкві справжню компанію піару та займається поливанням бруду на місцеву владу й має на меті "замочити міського голову".

Детальніше про судження Станіслава Поліщука щодо передвиборчого життя у Білій Церкві дивіться у відео.

Нагадаємо, що білоцерківець В’ячеслав Бульківський єдиний в Україні, хто займається ювелірними виробами на спортивну тематику – його замовниками є всесвітньо відомі зірки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: