#

Журналісти підготували пам'ятну статтю про загиблого у Броварах міністра Монастирського

12.06.2023 18:20
Журналісти підготували пам'ятну статтю про загиблого у Броварах міністра Монастирського
Денис Монастирський

"Главком" пригадав, чим запам'ятався український політик Денис Монастирський, який загинув 18 січня у Броварах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Главком".

12 червня ексглаві МВС Денису Монастирському могло б виповнитися 43 роки. Однак він загинув в авіакатастрофі в Броварах Київської області 18 січня 2023 року. 

Журналісти пригадали біографію політика. Денис Монастирський народився в 1980 році в Хмельницькому, де успішно закінчив університет права. Він отримав звання кандидата юридичних наук. 

У 2019 році він розпочав політичну діяльність, коли був обраний депутатом від Партії "Слуга народу". З 2019 по 2021 рік був головою Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності. 15 липня 2021 року Монастирський став кандидатом на посаду міністра внутрішніх справ України, і обійняв цю посаду.

Денис Монастирський був одружений. Його дружина Жанна є юристом у Державному бюро розслідувань. У загиблого міністра залишилось двоє синів. Серед улюблених захоплень чоловіка були водні та лісові походи та відпочинок в лісі біля річки, також відомо, що він любив творчість Володимира Висоцького.

Нагадаємо, що 11 червня під Броварами поліцейська на смерть збила військового, який перебігав дорогу в невстановленому місці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: