#

Звернення "Моєї Київщини" з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09.05.2020 12:55
Звернення "Моєї Київщини" з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 9 травня, українці святкують День перемоги над нациськими загарбниками та вшановують пам'ять загиблих героїв у Другій світовій війні

"Моя Київщина" у День пам’яті та примирення та з нагоди 75 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій висловлює щиру подяку ветеранам, які п'ять років ціною власного життя виборювали свободу українських земель, та вшановує хвилиною мовчання усіх загиблих героїв. 

На шляху до перемоги Україна втратила мільйони життів. Війна зруйнувала тисячі населених пунктів. Однак, українці не лише звільнили власну землю від нацистських загарбників, але й зробили значущий внесок у звільнення всієї Європи.

На жаль, сьогодні ми змушені знову боронити власну землю. Останні роки продемонстрували всьому світу, що український народ не втратив мужності та сили. Ми повинні зробити все для того, щоб бути гідними подвигу наших дідів і прадідів, щоб на мирній землі виховувати дітей та внуків, радіти майбутньому по-справжньому вільної України.

Нагадаємо, що п’ятьох співробітників поліції та СБУ, які підозрюються у бандитизмі, викраденні людей та вимаганні, триматимуть під вартою майже три місяці без можливості застави

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: