#

Звільнення Наталії Гунько з посади голови КОР: комісія підтримала проєкт рішення

01.05.2023 15:20
Звільнення Наталії Гунько з посади голови КОР: комісія підтримала проєкт рішення
Наталія Гунько

Профільна комісія КОР підтримала проєкт рішення про звільнення Наталії Гунько з посади голови Київської обласної ради й рекомендувала розглянути його на позачерговій сесії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на офіційний сайт Київської обласної ради.

Стало відомо, що депутати постійної комісії КОР з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та запобіганню корупції розглянули й одноголосно підтримали проєкт рішення КОР "Про звільнення Гунько Н. І. з посади голови Київської обласної ради VIII скликання" для подальшого його розгляду на найближчій сесії облради.

Також профільна комісія розглянула питання щодо заслуховування звіту голови Київської облради за 2022 рік.

У повідомленні зауважується:

На минулій профільній комісії вже було розглянуто й підтримано з винесенням на розгляд депутатського корпусу звіту голови за минулий рік. Дане питання було включено до порядку денного чергової 16 сесії, яка відбулася 21 березня. Однак, на президії КОР його було знято у зв’язку з відсутністю голови облради, як доповідача.

Тож відповідно до Закону про місцеве самоврядування, та на вимогу однієї третини депутатів, голова КОР зобов'язана прозвітувати про свою діяльність за минулий рік.

Нагадаємо, що українські адвокати Богдан Головко та Юрій Денисенко (ексзаступник голови КОДА), ймовірно, допомогли переоформити бізнес росіянки Тетяни Володіної в Україні – ТОВ "Брокард-Україна".

Читати "Моя Київщина" у Telegram