#

З’явились подробиці про "мутну" нерухомість голови держрезерву у Ржищеві (РОЗСЛІДУВАННЯ)

30.07.2019 15:56
З’явились подробиці про "мутну" нерухомість голови держрезерву у Ржищеві (РОЗСЛІДУВАННЯ)
Вадим Мосійчук

Днями на огляд громадськості з’явилися подробиці про нерухомість голови держрезерву Вадима Мосійчука у Ржищеві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "24 канал" у YouTube.

Вадим Мосійчук та його дружина задекларували у 2015 році 250 тисяч доларів.

А у 2017 році дружина голови держрезерву придбала автомобіль за два мільйони гривень та гектар землі під Києвом за 300 тисяч гривень. Невдовзі на цій землі почали будувати котеджі та "сонячний" бізнес. На початку 2019 року там відкрився готель "зеленого" туризму. Голова держрезерву Мосійчук визнає, що цим бізнесом займається його дружина.

"Моя дружина займається "зеленим" туризмом, - говорить він. - На ділянці знаходять два будинки. Один з них то лазня, а інший житловий".

Також нагадаємо, що 26 липня відбулася відбулася 74 сесія Ржищівськоі міської ради на якій розглянули звіт про виконання бюджету за І півріччя, стратегії розвитку Ржищівськоі ОТГ до 2030 року та інші важливі питання.

Проте на сайті дещо інша інформація, що котеджі тут зазначаються у множині. Адміністрація розповідає, що там працюють два котеджі, а ще два будиночки та басейн мають відкритися у найближчий час.

Також, як видно на карті, уже закладений фундамент для п’ятого котеджу.               

Але Мосійчук говорить, що він не планує їх декларувати, бо це належить його дружині. Проте у 2018 році він все ж таки задекларував один котедж.   

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: