#

З'явились подробиці справжньої "діяльності" депутата Київоблради Парцхаладзе

01.08.2019 09:14
З'явились подробиці справжньої "діяльності" депутата Київоблради Парцхаладзе
Лев Парцхаладзе

В історичному центрі Києва, за адресою Лютеранська, 14В, завершується незаконне будівництво  п’ятнадцятиповерхового готелю, який належить скандальному депутату Київоблради Леву Парцхаладзе

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "АНТИКОР".

Відомо, що у цій зоні міста генпланом заборонено будувати будівлі, висотою понад 27 метрів, проте новобудова значно перевищує ці обмеження. Також слід зазначити, що під незаконне будівництво виділено площу понад 50 тис кв м.

ПрАТ "ПРОМІНВЕСТГРУП-1", власником якого є Лев Парцхаладзе, отримало відповідний дозвіл у 2010 році. Також у володінні політика перебуває ПрАТ "ПРОМІНВЕСТГРУП" та підпорядковані йому "БУДХАУС ГРУП ЛІМІТЕД" і "ХАВІНДО ЕНТЕРПРАЙЗІЗ ЛІМІТЕД".

У 2018 році у ЗМІ та сторінці Парцхаладзе у Facebook з’явилась новина про те, що Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України внесено зміни в державні будівельні норми і введено обмеження щодо висотності будинків в певних місцевостях.

Повідомляється, що  у період з кінця 2014 до першого кварталу 2015 Лев Парцхаладзе планував відкрити за цією адресою п’ятизірковий готель "Sofitel", але через виявлені 14 порушень ДБН будівництво трохи затягнулось. Наразі будівлю можна вважати потенційно небезпечною як для людей, так і для сусідніх споруд.

Нагадаємо, що підприємство Київоблради за адресою вул. Генерала Алмазова, 11 у Києві здадуть в оренду на три роки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: