#

З’явилися нові подробиці "пограбування" у Білій Церкві

20.01.2020 16:55
З’явилися нові подробиці "пограбування" у Білій Церкві
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно 21-річна жителька Білої Церкви заявила про фіктивне пограбування для уникнення відповідальності перед матір’ю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Нацполіції Київської області.

Жінка повідомила правоохоронцям про те, що наглядно відомий хлопець вирвав у неї з рук сумку і втік. На пошуки та затримання нападника прибув наряд поліції. Під час додаткового допиту "потерпіла" надала поліції суперечливі покази, а потім зовсім спростувала факт пограбування.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 17 січня, поліцейські Білої Церкви отримали виклик про "грабіж", який стався по вулиці Вокзальна; ймовірного нападника виявили за описом потерпілої.

У повідомленні зазначається, що насправді дівчина необачно залишила свою сумку без нагляду, чим і скористався зловмисник, який викрав банківську картку, що належить матері заявниці. Жінка вигадала пограбування і заховала сумку у подруги. За фактом неправдивого повідомлення про вчинення злочину працівники Білоцерківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження.

23-річний зловмисник понесе покарання за крадіжку банківської картки відповідно до ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України. Також понесе покарання дівчина за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

Також нагадаємо, що нещодавно у місті Біла Церква жінка зателефонувала правоохоронцям та повідомила, що в оселі її сусідки перебуває невідома особа.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: