#

З’явилися нові подробиці секс-скандалу в Кагарлику

29.06.2020 17:37
З’явилися нові подробиці секс-скандалу в Кагарлику
Неля Погребицька

Зґвалтована кагарлицькими поліцейськими 26-річна дівчина розповіла, що від рук перевертнів у погонах постраждали також її односельчанки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Українська правда". 

Потерпіла Неля Погребицька розповіла, що експоліцейський Микола Кузів познущався також із кількох її односельчанок, які готові дати свідчення проти підозрюваного в суді.

26-річна Неля розповіла також, що в ту ніч у відділку в неї відібрали всі документи, яких і досі не повернули. Окрім цього, Микола Кузів також погрожував розправою з її молодшою сестрою.

Думаю, що ж я буду мовчати, у будь-який час приїде і буде мене знов гвалтувати. Або Алю теж казав, що то в ліс вивезе, то на трасу поставить, - розповідає потерпіла.

Потерпіла дівчина розповідає, що живе в постійному страху й мріє покинути своє село. Наразі вдома в дівчини встановлена тривожна кнопка, однак поліція Київщини запевняє, що в разі необхідності їй готові надати цілодобовий захист.

Та треба десь з цього села виїжджати, це точно. На роботу десь хочу піти, нормальну сім’ю якусь. І не боятися більше, - додає Неля.
Читати "Моя Київщина" у Facebook