#

З'явилося відео розправи над неповнолітньою у Коцюбинському (ВІДЕО)

14.04.2020 06:20
З'явилося відео розправи над неповнолітньою у Коцюбинському (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, у селищі Коцюбинське двоє 17-річних дівчат жорсткого побили свою ровесницю через ревнощі, а третя знімала весь процес "розправи" на відео 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Наразі відомо, що конфлікт між дівчатами стався через ревнощі. Зауважимо, що того дня потерпіла зустрілася зі своїм товаришем. Цю зустріч побачили троє дівчат-однолітків, з якими вона не підтримує дружніх стосунків.  

Відтак, ревниві дівчата попросили колишню свою подругу відійти подалі у ліс, де двоє з них накинулись на неї з кулаками. Весь цей процес фільмувала на мобільний телефон третя дівчина.  

На відео видно, як агресивні дівчата викрикують нецензурну лексику, вимагають, щоб потерпіла залишилися хлопця, якого не "варта". Видно, як одна з дівчат наносить потерпілій серію ударів по голові та обличчі. До того ж, дівчата постійно викрикують, що неодноразово попереджали потерпілу не "лізти" до того хлопця. Ба більше, вони погрожували фізичною розправою у разі, якщо вона про це розповість іншим. 

Наразі стан здоров’я побитої дівчини задовільний та вона перебуває вдома.

Нагадаємо, що під час моніторингу мережі Інтернет працівники Ірпінського відділу поліції виявили відео, де двоє дівчат б’ють іншу серед лісу, цю подію поліцейські зареєстрували до Єдиного обліку, провели першочергову перевірку та встановили усіх учасників інциденту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: