#

Ігор Кирилюк (освітянин): на тему скандалу навколо Академії неперервної освіти

11.06.2018 09:57
Ігор Кирилюк (освітянин): на тему скандалу навколо Академії неперервної освіти

Про це повідомив Ігор Кирилюк на своїй сторінці у Facebook.

Активіст та громадській діяч Геннадий Прищепчук записав ще одне відео на тему Академії нерепервної освіти. І чим далі починаєш занурюватись у проблему, тим складніше стає розуміння ситуації, а ситуація наступна. В минулому році «летітимним» ректором Осадчим було звільнено 17 осіб по закінченню контракту без явної причини не продовжити його!! Дана інформація була підтверджена головою профспілки Академії.

Колеги, уявіть дурість цієї ситуації, ректор у якого ще в минулому місяці закінчився контракт і він був не продовжений зручно сидить у своєму кріслі і всім кричить, що він «легітимний», а 17 звичайних працівників лишаються без роботи просто по закінченню контракта.

Коли я писав фразу «куди дивиться колектив», я мав на увазі саме такі ситуації!!

Шановний члени колективу Академї неперервної освіти, я закликаю Вас відстоювати свої права!!! Закликаю Вас написати звернення до Київської обласної ради на наступних зборах трудового колективу і ні в якому разі не вестись на манімуляції Осадчого!!! Я знаю, що в колективі є дуже багато професійних та розумних людей, які будуть сприяти розвитку та процвітанню освіти на території Київської області.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram