#

Відбулася презентація моєї книги "Битва за Ірпінь" – хронології боротьби ірпінчан за своє місто

Петро Щербина (політтехнолог)

31.01.2023 16:25
Відбулася презентація моєї книги "Битва за Ірпінь" – хронології боротьби ірпінчан за своє місто
Петро Щербина

26 січня в Музеї історії Києва відбулася презентація моєї книги “Битва за Ірпінь” – хронології боротьби ірпінчан за своє місто. Саме їх подвигам присвячене видання.

Моя вдячність кожному, хто працював над книгою: фотографи Олег Гриб та Юрій Верес, ілюстратор Вадим Грінченко, художники Владислав Задворський та Катерина Ведмідь. Дякую колегам Людмилі Лозовій, Юлії Осінській, Володимиру Пономаренку. Вдячність моя – Андрій Кравчук, Дмитро Негреша, Леся Червінська, Володимир Коротя, Ростислав Чернобровий, Олексій Зубач, Андрій Левківський, Альона Павлова, Антон Довгопол, Антон Головенко, Віолетта Дворнікова, Сергій Ворушило та багатьом моїм друзям і колегам. Окремо дякую керівнику відділу культури Ірпінської міськради Євгенії Антонюк та Музею історії Києва.

Дякую за дружні відгуки, які опублікували в книзі Народний депутат України Мар'ян Заблоцький, українська тележурналістка та громадська діячка Яніна Соколова, український рок-музикант та соліст гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин, Народний депутат України Іван Шинкаренко, засновник проекту "Добробат" Віктор Андрусів та радник Міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов. Вдячний тим, хто виступив з добрим словом під час презентації книги – заступник Міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко, Народна депутатка України Галина Янченко та політолог і легенда українського духу Олесь Доній, засновник інтернет-видання "КиївВлада" Ігор Дармостук.

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк – Ви мої друзі і я вдячний Вам за те, що Ви зробили для відродження та захисту найкращого міста в світі – Ірпеня.

Дуже багато надходить запитань про те, де можна взяти чи придбати книгу – наразі ми отримали від Міністерства культури та інформаційної політики України лише наклад для презентації. Книга призначена для безкоштовного розповсюдження, не для продажу. "Битва за Ірпінь" обов’язково потрапить родинам загиблих у боях за Ірпінь, до кожної школи Ірпінської громади, до міського музею та міської бібліотеки.

Наразі розглядаємо варіант видання додаткового тиражу книги і видання англомовної її версії.

Крім цього, у моїх планах є документальний фільм про події лютого-березня 2022 року – я готовий до Ваших ідей та пропозицій.

Всім здоров’я та добробуту!

А найголовніше – Української Перемоги!

Читати "Моя Київщина" у Facebook