#

Хочу захистити свою честь, гідність та ділову репутацію

Анатолій Присяжнюк (ексголова Київської ОДА)

09.06.2022 17:45
Хочу захистити свою честь, гідність та ділову репутацію

Гібридна атака, або як фейками та маніпуляціями можна дискредитувати людину 

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація від правоохоронних органів про затримання одного з керівників партії "Наш край" за нібито надання підприємцю місця в прохідному списку партії на виборах до Верховної Ради. 

Вражає, як Інтернет-видання "Моя Київщина" інтерпретувало цю новину: затримано голову партії екскерівника Київської ОДА Присяжнюка. 

Таким маніпулятивним заголовком завдається шкода не лише моїй діловій репутації, а й вводиться в оману громадськість. Розумію, що виданню потрібно підвищувати свої рейтинги, але й не виключаю, що поява такого заголовку є замовною акцією. 

Разом із тим хочу наголосити, що в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури,  на яку покликається видання, відсутня будь-яка інформація про мою причетність чи причетність Київської обласної партійної організації до зазначеної події. 

Ба більше, представники видання навіть елементарно не намагалися зі мною зв‘язатися, аби перевірити інформацію. А це свідчить про те, що для видання Моя Київщина не існує ні журналістських стандартів, ні моральних принципів. 

Повідомляю, що наразі я перебуваю  за кордоном. Із перших днів війни разом із колегами займаюся організацією постачання гуманітарної допомоги для ЗСУ, тероборони, а також громад Київщини та регіонів, які потерпають від бойових дій.  

Прикро, що в час, коли суспільство об‘єднується задля перемоги, видання Моя Київщина займається маніпуляцією, сіє недовіру. 

Тож змушений звернутися до суду з позовом проти ТОВ "Регіональний інформаційний центр "Моя Київщина" (як власника веб-сайту) про захист гідності, честі та ділової репутації. Вимагаю офіційного спростування та вибачення від цього псевдожурналістського видання за розповсюдження маніпулятивної інформації щодо мене.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: За вимагання затримали голову партії екскерівника Київської ОДА Присяжнюка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook