#

12 ірпінських школярів гостювали в Полтаві (ФОТО)

06.12.2023 10:30
12 ірпінських школярів гостювали в Полтаві (ФОТО)
Фото з місця події

Ірпінські діти повернулися після дводенної подорожі до Полтави, де перебували на запрошення представників Полтавської торгово-промислової палати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на міського голову Ірпеня Олександра Маркушина.

Це учні 6-7 класів Ірпінського ліцею №3 з багатодітних родин та ВПО.

Приймаюча сторона взяла на себе витрати та влаштувала дітям насичену цікаву програму зі справжніми пригодами. Пішохідна оглядова екскурсія Полтавою, відвідування Полтавського музею авіації і космонавтики, екскурсія в музей - садибу Івана Котляревського та поїздка до гончарної столиці України - селище Опішне. Там під час майстер-класу діти спробували себе у гончарстві. Задоволеними залишилися усі. Особливий захват у дітей викликало знайомство та спілкування із футболістами ФК "Ворскла".

Батьки, діти, вся Ірпінська громада вдячні партнерам з Полтавської торгово-промислової палати. Її президент Володимир Олійник, віцепрезидент Кременчуцького відділення В’ячеслав Макеєв та очільниця відділу інновацій Валентина Вождаєнко особисто супроводжували ірпінських школярів протягом усієї програми. 

Нагадаємо, що в Ірпені в межах благодійної акції від НБУ, метою якої є збір коштів, а саме копійок,  на потреби Збройних Сил України, зібрали понад 2 тис грн.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: