#

5 питань: Антон Мотрич, голова Бориспільської районної ради (ВІДЕО)

28.04.2023 12:00
5 питань: Антон Мотрич, голова Бориспільської районної ради (ВІДЕО)
Фото "Моєї Київщини"

Про роботу одного з найбільших пристоличних районів "Моя Київщина" поспілкувалася з головою Бориспільської районної ради Антоном Мотричем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Антон Мотрич розповів журналістам МК про виклики, які постали перед Бориспільською райрадою з початку повномасштабного вторгнення та чи вдалося з ними усіма впоратися. 

Голова Бориспільської райради розказав:

Загалом за цей період ми прийняли більше 80 рішень. Ураховуючи, що на нашій території не було військових дій, то із задачами, що були перед нами ми успішно справилися, були завжди напоготові.

Пан Антон розповів про гуманітарну діяльність райради за час повномасштабної війни. Також говорили про скорочення штату районної ради з останні роки.

Очільник Бориспільської РДА також наголосив, що попри всі труднощі, що виникають під час воєнного стану, місцевий орган влади намагається функціонувати злагоджено:

Рішення на сесіях приймали майже одноголосно. Я максимально докладав зусиль для єдності в роботі. Але складнощі виникали навіть, щоб зібрати депутатів. Частина з них пішла захищати державу, частина – взагалі полишила країну. Але все одно функціонуємо. Ті, які пішли служити, приїздять у відрядження і беруть участь у сесійних засіданнях.

Нагадаємо, що новим послом України в Китаї став Павло Рябікін, який раніше обіймав посаду міністра та був директором аеропорту "Бориспіль".


Читати "Моя Київщина" у Facebook