#

5 питань: Роман Гах, депутат Борщагівської ОТГ (ВІДЕО)

11.11.2023 11:35
5 питань: Роман Гах, депутат Борщагівської ОТГ (ВІДЕО)
Роман Гах

Про ситуацію в одній з найбільших громад Київщини – Борщагівській, а також про волонтерську діяльність та боротьбу з корупцією в Україні "Моя Київщина" поспілкувалася з місцевим депутатом Романом Гахом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Роман Гах прокоментував ситуацію з приводу укриттів, зазначивши, що у садках, школах облаштовані тимчасові укриття, які повністю пристосовані для використання.

Він також зауважив:

Соціальні програми в громаді запроваджуються і виконуються, може, по п’ятибальній шкалі десь на чотири з плюсом. На жаль, нинішні обмеження не дають повністю виконати обіцяне.

Депутат окреслив перспективи Борщагівської громади:

Громада велика, тому і перспективна. Я – оптиміст і вже побачив деякі зрушення. Мені не хочеться когось захвалювати, але певні зрушення все-таки є. Тому для мене оптимістичними очікуваннями є те, що наша держава як демократична країна має розвиватися в усіх напрямках, як економічних, так і соціальних.

Він називає корупцію – це не менша біда, аніж війна:

Якби не було корупції, напевно, у нас була б набагато потужніша армія і тоді росіяни добре подумали б, чи нападати на нас. Я не кажу про якихось певних діячів чи лідерів нації. Весь період незалежності ми рухались, не дуже задумуючись над самою незалежністю. А зараз ми знаємо скільки вона коштує.
Читати "Моя Київщина" у Facebook