#

Адмінресурс в дії: як кандидат під партії Порошенка розправляється з опонентами (ВІДЕО)

03.10.2020 19:36
Адмінресурс в дії: як кандидат під партії Порошенка розправляється з опонентами (ВІДЕО)
Фото з першоджерела

Стало відомо, що чинний голова села Софіївська Борщагівка Олесь Кудрик, який балотується на посаду очільника Борщагівської ОТГ від партії "Європейська Солідарність",  заважає розміщувати на території села політичну рекламу свого конкурента на виборах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "RegioNews". 

Мова йде про політичну рекламу голови сусіднього села Петропавлівська Борщагівка Олексія Кодебського.

На відео видно, як заступник сільського голови Софіївської Борщагівки, Олександр Головко, вимагає зняти білборди з політичною рекламою Кодебського.

Я сказав, Кодебського знімаємо, дозволи закінчилися", - заявляє на відео Головко.

За попередньою інформацією, уже було знято чотири білборди.

Нагадаємо, в результаті реформи децентралізації села Софіївська та Петропавлівська Борщагівка об'єднуються в одну Борщагівську ОТГ. В даний час йде виборча компанія на виборах голови Борщагівської ОТГ, в яких в якості кандидатів крім інших зареєструвалися чинний глава Петропавлівської Борщагівки Олексій Кодебський та його колега з Софіївської Борщагівки Олесь Кудрик.

Нагадаємо, що на сайті Бориспільської міської ТВК був оприлюднений список кандидатів на пост очільника міста, відповідно до якого в мери балотується секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський назвав "розбійником" та "чортом" і вигнав з наради.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: