#

"Розбійник" Годунок хоче стати мером Борисполя, - ЗМІ

03.10.2020 17:05
"Розбійник" Годунок хоче стати мером Борисполя, - ЗМІ
Ярослав Годунок

Нещодавно, 30 вересня, на сайті Бориспільської міської ТВК був оприлюднений список кандидатів на пост очільника міста, відповідно до якого в мери балотується секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський назвав "розбійником" та "чортом" та вигнав з наради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "LB.ua". 

Зазначається, що Годунок іде на вибори міського голови від Радикальної партії Олега Ляшка.

Іду воювати проти хапуг і хабарників банди Федорчука, які розкрадають і грабують наше місто, - написав він у фейсбуці.

Нагадаємо, у липні 2019 року Зеленський під час зустрічі з керівниками Київської області вигнав Годунка, назвавши "розбійником" через його судимість. Між ними відбулася суперечка під час обговорення будівництва лікарні в Борисполі. Протягом перепалки Зеленський заявив, що Годунка засудили за розбій з важкими тілесними ушкодженнями, назвав чиновника "розбійником" і вигнав з зали.

Пізніше, 19 лютого, під час візиту Зеленського в Бориспіль між чоловіками знову виник конфлікт. Приводом до нової сутички стало прохання Годунка розслідувати розкрадання в сфері охорони здоров'я.

29 серпня 2019 року Ярослав Годунок побив громадського активіста Ігоря Петровскіса в будівлі міськради - у вересні секретарю Бориспільської міськради повідомили про підозру в хуліганстві.

Зауважимо, що побитий активіст цього року стане конкурентом Годунка на майбутніх виборах 25 жовтня. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: