#

Аеропорт "Бориспіль" встановить нову систему посадки за 36 млн грн

22.12.2020 13:00
Аеропорт  "Бориспіль" встановить нову систему посадки за 36 млн грн
Фото з мережі інтернет

У системі "Прозорро" висвітлена угода, підписана між ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" та ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Техвестсервіс" про закупівлю інструментальної системи посадки літаків за 35,60 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Наші Гроші".

Підрядник – "Техвестсервіс" –спершу за 754 тис грн демонтує обладнання курсового та глісадного радіомаяків застарілої системи посадки ILS-410 разом з антенними системами. Потім він поставить нову інструментальну систему посадки ILS-420/DME 415 RPM третьої категорії Міжнародної організації цивільної авіації (CAT III ICAO) з магнітним курсом посадки 18L виробництва фірми "Thales Deutschland GmbH" (Німеччина) за 33,66 млн грн. Монтаж і налаштування системи обійдеться ще у 1,13 млн грн., а консультації для восьми людей – у 47 тис грн.

Співзасновником "Техвестсервісу" до 2011 року був Кирило Поліщук – екс-директор ДП обслуговування повітряного руху України ("Украерорух") і заступник голови Державної авіаційної адміністрації, а в 2000-х роках – народний депутат із фракції Партії регіонів. Зараз підприємство належить Сергію Медині та "International Aviation Technologies, Inc. " (США), бенефіціаром через яку вказана Ієвдженія Тсаркова.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" 35-річний українець на борту літака рейсом із Тель Авіву палив цигарки та висловлювався нецензурною лайкою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: