#

У "Борисполі" затримали чоловіка, який палив на борту літака цигарки (ВІДЕО)

18.12.2020 19:10
У "Борисполі" затримали чоловіка, який палив на борту літака цигарки (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

В аеропорту "Бориспіль" 35-річний українець на борту літака рейсом із Тель Авіву палив цигарки та висловлювався нецензурною лайкою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Поліцейські доставили порушника з борту ліката до відділення поліції в аеропорту Бориспіль для складання адміністративних матеріалів. Однак, при вході у приміщення чоловік несподівано здійснив удар головою об стіну. 

Працівники поліції негайно викликали для чоловіка медиків, проте, не заспокоївшись, порушник зателефонував на спецлінію поліції "102" та надав завідомо неправдиві відомості, а саме, що черговий поліції в аеропорту "Бориспіль" застосував до нього фізичну силу.

Таким чином чоловік намагався скомпроментувати працівників поліції та уникнути відповідальності за правопорушення, однак, не врахував, що його дії потрапили до об'єктивів камер відеоспостереження.

За неправдиве повідомлення поліцейські винесли відносно чоловіка постанову про адміністративне правопорушення за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, на зухвалого порушника складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 173 (Дрібне хуліганство), ч. 1 ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), ч. 1 ст. 178 (Перебування у п’яному вигляді в громадському місці) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Під час доставлення правопорушника до відділення поліції фізична сила та спеціальні засоби не застосовувались. 

Про дану подію повідомлено до регіонального центру надання правової допомоги. Складені адміністративні матеріали будуть направлені до Бориспільського міськрайонного суду для розгляду справи.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" українка хотіла вивезти до Німеччини бронзовий барельєф "Виступ добровольців 1792 року ("Марсельеза")" та інші цінності.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: