#

Аеропорт "Бориспіль" збільшить кількість ресторанів

16.08.2018 09:46
Аеропорт "Бориспіль" збільшить кількість ресторанів

До кінця 2018 року планується оголосити тендери на розміщення 5 додаткових ресторанів на території Терміналу D Міжнародного аеропорту Бориспіль, зокрема на 2-3 ресторани – в зоні duty free, а також 1-2 ресторани – у зоні відльоту внутрішніх рейсів

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Mind".  

Це розказав Заступник генерального директора з комерційної діяльності аеропорту Бориспіль Георгій Зубко.

"Ми точно відчуваємо необхідність в зонах харчування в режимній зоні – зоні duty free (на 3 поверсі Терміналу D).Потреба це 2-3 ресторани мінімум", – пояснив він і додав, що на території відльоту внутрішніх рейсів – на 2 поверсі Терміналу D, також планується розмістити кілька ресторанів, – "нам необхідно ще в зоні внутрішніх рейсів 1 чи 2 заклади харчування, невеличких – до 100 кв. м кожен".

Також Зубко зазначив, що потенційно у зоні внутрішніх рейсів можливо розміщення ще й магазину.

"Ми точно свою ініціативу (щодо оголошення конкурсу ) до кінця року реалізуємо", – наголосив він і додав, що наступні кроки будуть залежати від результатів його проведення.

Крім того, вже незабаром у зоні Check-in на 3 поверсі Терміналу D буде розміщено магазин площею 47 кв м. Так, за результатами відповідного конкурсу переможцем у торгах на оренду зазначеної площі стала компанія WOG. Як повідомив директор зі стратегічного розвитку аеропорту, вартість оренди цієї площі зросла з початкових 1800 грн кв. м до 10200 грн кв. м – за результатом торгів.

Як зазначається, магазин планується відкрити вже восени.

"Вже цієї осені WOG CAFE з'явиться в аеропорту Бориспіль. Ми представимо кафе нового формату, поєднавши його з WOG MARKET. Крім кави, хот-догів і сендвічів, ви зможете придбати товари в дорогу, пресу і сувенірну продукцію", – цитує прес-служба компанії Директора WOG CAFE Максима Пятакова.

Так, у компанії зазначають, що в першу чергу WOG розглядає для відкриття нових WOG CAFE транспортні хаби та інфраструктурні об'єкти, – "щоб ви змогли пити улюблену каву, як тільки про неї подумаєте".

Також на території Терміналу D вже працює ресторан площею 315 кв м. Як повідомив співрозмовник, вартість оренди зазначеного закладу харчування складає понад 1,5 млн грн/місяць.

Нагадаємо, під час зазначених торгів оренда одного квадратного метра в аеропорту «Бориспіль» злетіла до майже 5000 грн

Нагадаємо, за результатами конкурсу, що проводився на початку року, переможцем стала компанія «Елефант», яка виборола перемогу у компанії WOG.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: