#

Аграрії Київщини отримали підтримку від держави

09.10.2020 16:16
Аграрії Київщини отримали підтримку від держави
Фото з мережі Інтернет

В Управлінні агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації повідомили, що сільгоспвиробники столичного регіону отримали 22 млн грн державної підтримки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Київська обласна державна адміністрація" у Facebook.

Варто зауважити, що Київська область увійшла до трійки областей, аграрії яких отримали найбільші обсяги часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва з державного бюджету.

Так, станом на 1 жовтня 2020 року вже оплачено 138 заявок, поданих сільгоспвиробниками Київщини до уповноважених банків.

Державою здешевлено 297 одиниць сільськогосподарської техніки, придбаної агровиробниками у грудні 2019 року та січні-серпні поточного року. На придбання такої техніки сільгосппідприємствами в цілому було інвестовано 105,7 млн грн. Слід зазначити, що у рейтингу  регіонів за обсягом освоєних капітальних інвестицій в АПК Київщина за січень-червень 2020 року зайняла перше місце. При цьому питома вага регіону у загальному обсязі освоєних інвестицій склала 12,1 %. 

Наголосимо, що заявки для отримання часткової компенсації вартості техніки та обладнання, придбаних до 1 грудня 2020 року, подаються до уповноважених банків до 5 грудня поточного року, а заявки для отримання часткової компенсації вартості техніки та обладнання, придбаних з 1 грудня 2020 року, подаються до 1 квітня 2021 року.

Нагадаємо, що в пресслужбі поліції Київщини повідомили про створення спортивного клубу для тренувань із різних видів спорту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: