#

Для правоохоронців Київщини створили спортивний клуб (ФОТО)

09.10.2020 15:25
Для правоохоронців Київщини створили спортивний клуб (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 9 жовтня, у пресслужбі поліції Київщини повідомили про створення спортивного клубу для тренувань із різних видів спорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

У поліції повідомили, що головною метою новоствореної спілки є популяризація спорту серед чинних працівників поліції та пенсіонерів органів внутрішніх справ. Діяльність спортивного спрямована на тренування зі службово-прикладних видів спорту для правоохоронців –  силові тренування, рукопашний бій та стрільба.

Учора, 8 жовтня в Головному управлінні поліції Київщини відбулися установчі збори щодо створення спортивного клубу. У заході взяли участь представники профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ, ветеранської асоціації, Управління кадрового забезпечення та відділу професійної підготовки. Під час зборів учасники ухвалили статут громадської спілки "Спортивний клуб поліції Київської області".

Нагадаємо, що минулої доби рятувальники Київщини пять разів залучалися до робіт по відкачуванню води з підтоплених господарств, дитячого садка та проїжджої частини, унаслідок інтенсивних атмосферних опадів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: