#

Аграрна компанія на Київщині встановлює зупинки громадського транспорту

01.09.2018 18:04
Аграрна компанія на Київщині встановлює зупинки громадського транспорту

25 серпня у селі Сотниківка Яготинського району відбулося святкування Дня села, з нагоди даної події "Баришівська зернова компанія" встановила зупинки громадського транспорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Баришівської зернової компанія".

У повідомленні зазначено, що за сприяння Благодійного фонду Баришівської зернової компанії "Розвиток села" у Сотниківці встановили дві зупинки громадського транспорту. Надійні, з міцного металопрофілю, щоб захищати пасажирів від примх погоди. І ще у планах керівництва регіону компанії – впорядкувати прилеглі території навколо цих зупинок.

"Підтримати сільські громади – це одне з ключових завдань агробізенсу сьогодні. А ми були і залишаємось з громадами, де працюємо, друзями і партнерами. Тоді молодь залишатиметься у селі, народжуватимуться діти", – говорить Віктор Безсмертний.

Цього дня вітали молодят, а також подружні пари, що відзначають ювілей. Звісно ж вшанували на святі і найстарших жителів. Багато слів було сказано про матерів-героїнь, багатодітних матерів. Не залишились поза увагою житель, що святкував цього дня іменини, та  сім’ї, які поповнилися новонародженими дітками. Для усіх линули найкращі побажання, а від "Баришівської зернової компанії" вручили цінні подарунки.

Нагадаємо, що "Баришівська зернова компанія", яка є дочірнім підприємством шведської компанії "Grain Alliance", встановила сучасну бездротову метеостанцію Davis Vantage Pro 2

"Баришівська зернова компанія" допомагає селу розвиватись. На численні прохання жителів ми вже встановили нові зупинки. До опалювального сезону допоможемо з відновленням опалення у будинку культури", - зазначив генеральний директор "Баришівської зернової компанії".

Довідково:

Американський бізнесмен українського походження Алекс Оронов успішно інвестував в український агробізнес з 1994 року, а в 1996 році заснував ТОВ "Баришівська зернова компанія".

У 2008 році "Баришівська зернова компанія" залучила шведські інвестиції і була перейменована в Швеції в "Grain Alliance" ("Зерновий Альянс").

Штаб-квартира агрохолдингу "Grain Alliance", яка є власником 100% акцій українських дочірніх компаній, знаходиться в Стокгольмі, але вся операційна діяльність зосереджується в Україні, а головний офіс знаходиться в місті Березань. Компанія контролює близько 53 тис га в Полтавській, Черкаській, Київській та Чернігівській областях.

Журнал Forbs у 2015 році назвав "Grain Alliance" другою за ефективністю аграрною компанією в Україні.

"У нас немає посередників, керуючих компаній і т.д., замість того, компанія управляється в добре зарекомендованій традиційній формі через обрану раду директорів та виконавчого керівництва. Мета полягає в тому, щоб мати якомога прозору та просту структуру, для забезпечення своєчасної звітності, прозорості, справедливості та простоти з метою максимізації ринкової вартості акцій і одночасного додавання вартості для всіх зацікавлених сторін", - повідомляється на сайті компанії.

Головним виконавчим директором ТОВ "Баришівська зернова компанія", дочірнього підприємства агрохолдингу "Grain Alliance", є Євгеній Радовенюк.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: