#

Активісти облили фекаліями чиновника екоінспекції Київщини, який зробив фіктивний аналіз води з річки Рось (ВІДЕО)

08.10.2018 07:29
Активісти облили фекаліями чиновника екоінспекції Київщини, який зробив фіктивний аналіз води з річки Рось (ВІДЕО)
Вода в річці Рось

5 жовтня у Києві активісти ОУН разом із жителями Рокитнянського та Білоцерківського районів під стінами Екологічної інспекції Київської області облили працівника відомства "чистою" водою з річки Рось

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Білоцерківський районний підрозділ Добровольчого Руху ОУН" у Facebook.

У повідомленні зазначено, що Добровольчий Рух ОУН з відокремленими підрозділами (ОУН-Схід, Білоцерківський відокремлений підрозділ ДР ОУН) разом патріотичними організаціями та жителями Рокитнянського району завітали до Екологічної інспекції Київської області по питанню забруднення річки Рось.

Нагадаємо, що активісти повідомляють про регулярне забруднення річки Рось підприємством "Білоцерківвода".

"Інспектори не очікували, що українці, які живуть в селах та потерпають від каналізаційних стоків, скидуваних ТОВ "Білоцерківвода" в річку Рось, приїдуть до них на "перевірку" та й закрились в кабінетах", - йдеться в повідомленні.

Активісти випадково зустріли втікаючого  інспектора, який переховувався від народної перевірки та влаштували йому "теплу зустріч". Він проводив обстеження річки Рось в районі села Томилівка та надав відповідь, що за результатами перевірки забруднення не виявлено.

"Друг Лис (ОУН-схід), перевірив, чи дійсно вода з річки Рось, чиста як пише "порядний" інспектор. Після акту прямої дії (обливання фекальними водами) "самий чесний" інспектор втік на своєму автомобілі", - зазначають активісти.

Після цього активісти поїхали до Міністерства Екології, де мешканці Рокитнянського та Білоцерківського  районів написали заяви про перевірку води річки Рось та перевірку очисних споруд, які на даний час знаходяться в концесії ТОВ "Білоцерківвода".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: