#

Активісти викрили вантажівки з львівським сміттям під Києвом (ВІДЕО)

18.06.2018 13:54
Активісти викрили вантажівки з львівським сміттям під Києвом (ВІДЕО)

Активісти показали результати нічного рейду через роботу незаконного сміттєзвалища у селі Проліски Бориспільського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Стопкор".

На місці представники проекту зафіксували 12 фур на львівській реєстрації. Чотири машини супроводжували молодики міцної статури, решта автівок переховувалась. У перевізників не було жодних дозвільних документів, особи, які перебували на місці викиду відходів, не змогли показати дозволів на свою діяльність. У результаті рейду «СтопКору» вдалось завернути машини зі сміттям назад до Львова.

Також автори рубрики показали, як команда проекту провела флешмоб під Дніпропетровською ОДА та обласною радою через корупційні дії топ-посадовців області, які призвели до передачі небезпечного стратегічного підприємства, Аульської хлоропереливної станції, у приватні руки. У рамках акції представники проекту звернулись до керівництва органів державної влади із вимогою розслідувати факти службових злочинів чиновників, які призвели до багатомільйонних збитків для громади та можуть спровокувати в області техногенну катастрофу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: