#

"Активні парки – локації здорової України": обговорено реалізацію проєкту у Київській області (ФОТО)

21.04.2023 12:20
"Активні парки – локації здорової України": обговорено реалізацію проєкту у Київській області (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 20 квітня, пройшла семінар-нарада з координаторами соціального проєкту "Активні парки – локації здорової України" у Київській обласній військовій адміністрації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Міністерства молоді та спорту України.

Учасники заходу обговорили питання щодо організації роботи в напрямку юридично-правових відносин між місцевою владою та координаторами соціального проєкту "Активні парки – локації здорової України". 

Проєкт "Активні парки" реалізовується Міністерством молоді та спорту України з 2021 року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Здорова Україна", спрямованої на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Мета програми – зробити спорт частиною життя кожного українця. 

Уже 69 Активних парків зведено в територіальних громадах Київщини за сприяння Управління молоді та спорту Київської ОДА у співпраці з місцевою владою наприкінці 2021 року.

В обговоренні взяли участь заступник Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний, заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк, начальник Управління молоді та спорту Київської ОВА Сергій Тимофєєв та очільники організації "Спорт для всіх": Всеукраїнського центру – Андрій Ребрина, Київського обласного центру – Дмитро Шевченко. Територіальні громади представляли керівники структурних підрозділів із питань фізичної культури та спорту, а також визначені координатори проєкту громад.

Нагадаємо, що в Ірпінському ліцеї провели молодіжну спартакіаду.


Читати "Моя Київщина" у Telegram