#

Активні парки відкрили у чотирьох громадах Київщини

15.09.2021 10:30
Активні парки відкрили у чотирьох громадах Київщини
Фото з місця події

Відразу чотири спортмайданчики "Активні парки – локації здорової України" офіційно відкрито 13 вересня на теренах чотирьох громадах Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Об’єкти встановлено для реалізації соціального проєкту, започаткованого Президентом України Володимиром Зеленським в рамках програми "Здорова країна", спрямованого на організацію оздоровчої рухової активності громадян.

Голова КОДА зазначив, що здоров’я починається з турботи про себе та активного способу життя. Саме тому вони з командою хочуть якомога більшій кількості людей на Київщині дати можливість займатися спортом.

Зараз на Київщині до відкриття готові понад 30 "активних" парків. Раніше активні парки були відкриті у Броварах та с. Нові Петрівці. Кожна локація обладнана комплектом спортивного обладнання. Також на майданчику є спеціальні стенди з QR-кодами, за допомогою яких можна буде займатись за програмою "Віртуальний тренер".

Нагадаємо, що титулована ірпінська борчиня, бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо Ірина Коляденко отримала першу в житті іменну зірку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook