#

Актриса з Ірпеня представлятиме Україну на світовому конкурсі краси

27.07.2022 09:13
Актриса з Ірпеня представлятиме Україну на світовому конкурсі краси
Представниця України на конкурсі краси Ірина Карпенко

Актриса й режисерка, засновниця ірпінської Студії театру та кіно "Ромео і Джульєтта" Ірина Карпенко представлятиме Україну на світовому конкурсі "Місіс Європа Земна Куля 2022" ("Mrs Europe Globe 2022")

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ITV.   

Сьогодні Україна перебуває в боротьбі за свою незалежність та демократію. Намагаючись відстояти свої принципи, ірпінчанка хоче показати всьому світові культуру, традиції та красу української душі. 

Дівчина сказала:

Ми дуже вдячні за те, що мільйони людей у всьому світі об’єднуються з метою допомогти нашій країні як на політичній арені, так і у спортивному та культурному напрямках. 

Ірина обіцяє зробити все, щоб допомогти українському народу повернути мир на  землю. Дівчина звернулася до всіх небайдужих із проханням підтримати її на конкурсі:

Прошу підтримати мене, і, об‘єднавши всі наші зусилля, ми скажемо на великій сцені Світу, що ми незалежна, вільна країна з незламним характером і багатовіковою культурою!

Нагадаємо, що протягом тижня в Ірпінську міську бібліотеку мешканці принесли 1100 кг російської та радянської літератури для здачі на макулатуру, кошти від продажів якої підуть на потреби української армії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram