#

Андрій Нєбитов долучився до V Міжнародної науково-практичної конференції (ФОТО)

10.12.2020 08:20
Андрій Нєбитов долучився до V Міжнародної науково-практичної конференції (ФОТО)
Андрій Нєбитов

Учора, 9 грудня, під час онлайн-конференції очільник поліції столичної області висвітлив надважливу для суспільства тему – "Корупція як одна з детермінант злочинності"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Наша мета – розглянути корупцію як одну з передумов злочинності, що сприятиме поліпшенню роботи оперативних та слідчих підрозділів з викриття і розслідування злочинів, – зауважив керівник поліції Київщини.

Також Андрій Нєбитов у своїй промові зазначив, що злочинці дедалі віртуозніше маскують власну діяльність під легальну, проте небезпека для потенційних жертв не зменшується, а зростає.

Наприкінці виступу полковник поліції підвів підсумок, що корупція є чинником багатьох негативних процесів, які відбуваються у державі, а тому під час планування, проведення заходів із виявлення та розслідування кримінальних правопорушень, це явище необхідно враховувати як один із основних чинників.

Нагадаємо, що 9 грудня під час онлайн брифінгу заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов повідомив, що на нині на Київщині 26 лікарень перепрофільовано для госпіталізації хворих із COVID-19.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: