#

Андрій Нєбитов вручив заохочувальні відзнаки старанним поліцейським (ФОТО)

28.01.2022 08:30
Андрій Нєбитов вручив заохочувальні відзнаки старанним поліцейським (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 27 січня, Андрій Нєбитов вручив відомчі відзнаки працівникам поліції Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що під час колегії Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов вручив заохочувальні відзнаки поліцейським, які досягли високих показників у службовій діяльності за результатами 2021 року.

Так, за врятування життя одинокому пенсіонеру, викриття злочинної групи, яка виготовляла підроблені COVID-сертифікати, проведення спецоперації щодо затримання групи осіб, яка займалася збутом наркотичних речовин в особливо великих розмірах правоохоронці отримали подяки Національної поліції України та грамоти Міністерства внутрішніх справ.

Крім того, за бездоганну службу, високий професіоналізм, оперативність, ініціативу та наполегливість під час виконання службових обов’язків, а також вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю Андрій Нєбитов нагородив поліцейських подяками начальника ГУНП в Київській області.

Також у порядку заохочення працівники поліції отримали чергові спеціальні звання.

Окрему подяку Андрій Нєбитов висловив ветеранам ОВС – Голові Київської обласної організації ПАП ОВС України Ігорю Задорожньому та консультанту ІІ-ї категорії ГУНП в Київській області Володимиру Шкуратенку, вручивши пам’ятні відзнаки "Гідність та честь" та "Національна поліція України". Також консультант ІІ-ї категорії ГУНП в Київській області Людмила Першин отримала орден "Сила жінок".

Андрій Нєбитов подякував поліцейським за сумлінну службу та побажав подальших успіхів у професійній діяльності.

Нагадаємо, що Андрій Нєбитов розповів про підсумки роботи поліції Київської області у 2021 році.



Читати "Моя Київщина" у Telegram