#

Антимонопольний комітет розслідує сумнівну оренду рекламних щитів місцевим депутатом у селі Гатне (ФОТО)

28.10.2018 07:28
Антимонопольний комітет розслідує сумнівну оренду рекламних щитів місцевим депутатом  у селі Гатне (ФОТО)

Київське обласне відділення Антимонопольного комітету України ініціювало розслідування стосовно фактів, які свідчать про нечесну конкуренцію на ринку зовнішньої реклами у селі Гатне Києво-Святошинського району

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Наші гроші", звернення до АМКУ писав місцевий активіст Сергій Чегаров.

Раніше стало відомо, що КП "МКП "Гатне" в 2017-2018 роках уклало лише одну угоду на розміщення в селі Гатне під Києвом зовнішньої реклами. Договір на розміщення 138 рекламних об’єктів укладено з ФОП Паламарчук Іван Талимонович, який є батьком депутата місцевої Києво-Святошинської райради Олександра Паламарчука.

Дозвіл було видано на п’ять років.

На встановлених бордах розміщено телефон для рекламодавців. Це телефон депутата Києво-Святошинської райради Олександра Паламарчука – сина ФОП Паламарчук.

За період з 13 липня 2017 року по червень 2018-го Паламарчук-старший сплатив за користування рекламними конструкціями до селищного бюджету 112 тис грн (біля 10 тис грн в місяць, – "НГ").

Нині він єдиний користувач місць для тимчасового розміщення об’єктів зовнішньої реклами, з яким з 13 липня 2017 року по 26 липня 2018 року КП "МКП "Гатне" уклало угоду.

Паламарчук-молодший обрався до Києво-Святошинської райради від партії "Блок Петра Порошенка".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: