#

Артистка з Бучі виступить на фестивалі "Uсrania Fest" (ФОТО)

14.09.2018 09:52
Артистка з Бучі виступить на фестивалі "Uсrania Fest" (ФОТО)

В Барселоні пройде IV Міжнародний Фестиваль української культури в Барселоні “Uсrania Fest” 

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "bucha.com.ua".

Українська асоціація "Джерело" м. Барселона (Королівство Іспанія), Товариство зв´язків з українцями за межами країни "Україна - Світ" (Україна, Київ), за підтримки Генерального Консульства України в Барселоні, місцевої влади Барселони, проводить IV Міжнародний Фестиваль української культури в Барселоні “Uсrania Fest”, в якому поряд з видатними українськими митцями пощастило представити Україну та м. Буча талановитій бучанці Авдіюк Ірині, мрія якої здійснилася за підтримки Бучанського міського голови Анатолія Федорука.



Вона - дипломант Всеукраїнської музичної олімпіади "Голос країни", лауреат першого ступеня Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Пісенні візерунки", Всеукраїнського дитячого вокально-хореографічного конкурсу "Моя Україна", Всеукраїнського фестивалю мистецтв "Зоряна брама", Всеукраїнського конкурсу-фестивалю "Осінні Зоряні мости"....

Фестиваль “Uсrania Fest”, проходить з 11 - 17 вересня 2018 року у місті Мальгрaт де Мар (Malgrat de Mar) та 16 вересня 2018р. – у місті Барселона, площа Virrei Amat.

У цьому році в Фестивалі взяли участь українці з 9 країн світу. Концерти відбуватимуться за участю українських колективів, народних артистів, аматорів, які живуть в Україні та за її межами. 

Серед учасників фестивалю такі відомі діячі мистецтв, як заслужена артистка України Леся Горова, народна артистка України Світлана Мирвода, народний артист України Володимир Талашко та інші відомі митці.
Поряд з відомими артистами на сцені фестивалю звучатимуть українські пісні у виконанні нашої землячки, юної бучанки Ірини Авдіюк.

 

Слідкуєте за нашими новинами та підписуйтесь на сторінку у Facebook.  

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: