#

Асоціації фермерів Київщини 30 років (ФОТО)

05.03.2021 10:20
Асоціації фермерів Київщини 30 років (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 4 березня, з нагоди 30-річчя Асоціації фермерів та приватних землевласників Київщини відбулася ювілейна конференція

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київоблради.

В конференції взяв участь заступник голови КОР Валерій Ксьонзенко.

Асоціація фермерів та приватних землевласників Київщини була заснована раніше, ніж Україна здобула Незалежність,  у березні 1991 року. Аграрії завжди були в авангарді. Завжди показували приклад роботи.  У зв’язку з реформою децентралізації наразі усі повноваження переходять до об’єднаних територіальних громад. Тож у ваших руках подальший розвиток галузі. Вітаю вас з ювілейною датою, вдячний за те, що ви  працюєте на благо Київщини та України, – зазначив Валерій Ксьонзенко у вітальному слові.

Під час урочистої частини заходу з нагоди 30-ї річниці від дня заснування Асоціації фермерів та приватних землевласників Київської області подяками КОР  за значний особистий внесок у розвиток сільського господарства Київщини, вагомі трудові досягнення, високий професіоналізм, самовіддану працю, активну громадську позицію були відзначені:

  • голова селянського фермерського господарства "Фортуна" Анатолій Євтін,
  • голова фермерського господарства "Зернівка" Анатолій Бойко,
  • голова фермерського господарства "Віра, надія, любов" Григорій Наконечний.

Григорій Наконечний передав заступнику голови облради Валерію Ксьонзенку сніп жита та пшениці  як символ українського хлібороба.

Жито – це життя, здобуток кожної української родини, українського народу і нашої української землі, – зазначив аграрій.

Нагадаємо, що осетрову ферму"Bester" хочуть визнати такою, що забруднює навколишнє середовище і завдає шкоди аборигенним видам риб.

 


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: