#

АТОвець із Ірпеня відкрив власний реабілітаційний центр "Kinetika" (ВІДЕО)

01.04.2021 15:58
АТОвець із Ірпеня відкрив власний реабілітаційний центр "Kinetika" (ВІДЕО)
Олександр Сич

Два місяці тому в Ірпені відкрився новий реабілітаційний центр "Kinetika", його власником є учасник бойових дій на Сході України Олександр Сич

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Реабілітаційний центр розташований в Ірпені, на вулиці Ярославській, 3.

Зазначимо, що у 2014-ому та 2016-ому роках Олександр Сич був начальником медичного пункту батальйону та нерідко самотужки рятував бійців із поля бою. Тоді Олександр втратив багато побратимів, але це його не зламало, а навпаки пробудило бажання і після АТО допомагати людям. У першу чергу – військовослужбовцям після фронту.

У центрі відновлюються не лише військові. Сюди приходять усі охочі заради якісних послуг – масажу, фізіотерапії та інших процедур. Для цього тут є все необхідне обладнання. Постійною відвідувачкою цього центру стала майстер спорту України міжнародного класу, багаторазова призерка всеукраїнських і міжнародних змагань з вільної боротьби Ірина Коляденко.

Потрібно слідкувати за станом свого тіла, своїх м’язів, суглобів для того, щоб добре себе почувати. І дякую цьому центру, що допомагають мені у високих моїх досягненнях тим, що тримають моє тіло у гарному стані, – розповідає чемпіонка України з вільної боротьби Ірина Коляденко.

Нагадаємо, що нещодавно на вулиці Капітана Зайцева в Ірпені латали дорожнє покриття "новою технологією".


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: