#

Аварія поблизу Березані: загинула пенсіонерка та 10-річна дитина (ФОТО)

22.07.2018 11:34
Аварія поблизу Березані: загинула пенсіонерка та 10-річна дитина (ФОТО)

Сьогодні, 22 липня, на трасі Київ-Харків поблизу Березані водій автомобіля Ford Mondeo врізався в припарковану фуру, в результаті зіткнення загинула 71-річна жінка та 10-річна дитина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

Як повідомили у відомстві, дорожньо-транспортна пригода сталася о 9.30 годині на 75 км автодороги "Київ - Харків", поблизу міста Березань Баришівського району.

52-річний житель Запоріжжя, водій автомобіля Ford Mondeo, не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою DAF, що була припаркована у спеціально призначеному місці.

Нагадаємо, що через велику кількість ДТП з 27 липня буде повернуто швидкісний контроль на дорогах України.

Внаслідок зіткнення від отриманих чисельних тілесних ушкоджень загинули двоє пасажирів автомобіля Ford – 73-річна мати водія та його 10-річна донька.

Наразі триває комплекс слідчих дій. Призначені відповідні експертизи. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: