#

Багаторічного заступника Білоцерківської поліції "виганяють" на пенсію

03.12.2023 11:00
Багаторічного заступника Білоцерківської поліції "виганяють" на пенсію
Сергій Мерзлюк

Заступник начальника Білоцерківського управління поліції Сергій Мерзлюк перебуває у відпустці, після якої його вже не чекають на робочому місці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Як повідомляли ЗМІ, заступник начальника райуправління поліції у Білій Церкві полковник Сергій Мерзлюк завжди був "Чесний" поліцейський. Будував сину — слідчому приватний будинок у центрі Білої Церкви. 

Актуально: Біла Церква – зеленіє: як місцева "Звєзда" заручилася підтримкою партії президента під вибори мера.

Кажуть, старий Мерзлюк давно мітить у міністерство. І планує замість себе залишити на посаді синка. Не менш "чесна" і його дружина, Людмила (в народі просто Мальвіна) — екс-голова голова Білоцерківської РДА. У Білій Церкві подейкували, що тітонька підсиджувала голову ОДА Олексія Кулебу. Сімейка Мерзлюків вже і квартирку прикупила у столиці. Народ каже, що на керівну посаду її поставив Киришун. Так само, як і голову райради Василя Зеленського.Мерзлюки – інваліди Чорнобиля. Містяни пам’ятають поголос, коли виявилося, що ці двоє знаних у Білій Церкві діячів – ліквідатори на ЧАЕС, хоча за віком на момент аварії на атомній станції були школярами. Чого не зробиш заради пільг.

Схема не була б довершеною без зв’язків нагорі. У полковника Мерзлюка є брат Олександр, який тривалий час працює в Манагрополітики, очолює управління внутрішнього аудиту. Він володіє значним об’ємом конфіденційної інформації про агробізнес по країні, то ж має можливість "здавати" агрорейдерам "клієнтів".

"Мальвіна" Володіна новим керівництвом ОВА була визнана профнепридатною та була звільнена, але колишній голова ОДА, використовуючи владні повноваження у статусі члена наглядової ради НАК "Нафтогаз" тягне профнепридатну Мерзлюк на посаду керівника районного управління Київоблгазу. Бо хлібне місце.

Також читайте: Новий правитель "Київоблгазу" Чернишов: чому вигідно і надалі працювати з людьми Фірташа.

Як стало відомо, наразі тривають журналістські розслідування багаторічної корупційної діяльності вищезгаданого поліцейського. Питань наразі вже виникає багато. 

Наприклад, що багатотомні книги інвентаризації майна Володарського, Сквирського, Таращанського, Тетіївського, Ставищенського та Рокитнянського районів робили в кабінеті заступника начальника управління поліції? Чому його родичі обробляли 1100 гектарів українських чорноземів Кагарличчини, які перебувають на балансі місцевої тюрми. А головне – як та на чию користь покривались правопорушення та злочини у найбільшому районі Київщини.

Нагадаємо, як державний зрадник Дубінський привів до влади білоцерківського тік-ток воїна Киришуна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram