#

Баришівський райсуд скасував ліцензію авіакомпанії SkyUp Airlines

12.06.2019 12:31
Баришівський райсуд скасував ліцензію авіакомпанії SkyUp Airlines
Фото з мережі Інтернет

Ухвалою Баришівського районного суду було скасовано ліцензію на здійснення авіаперевезень пасажирів українською компанією SkyUp Airlines

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Міжнародного аеропорту "Бориспіль" у Facebook, таке рішення Баришівський суд прийняв 24 травня 2019 року.

"Рейси SkyUp Airlines виконуються відповідно до розкладу. Пасажирам раджу зберігати спокій і вчасно приїжджати до аеропорту. Щодо ситуації з ухвалою Баришівського районного суду, аеропорт підготував звернення до Державної авіаційної служби України з проханням надати роз’яснення щодо наших подальших дій. Наразі дана ухвала не набрала законної сили, у зв’язку з поданням апеляції SkyUp Airlines на ухвалу суду першої інстанції", - прокоментував ситуацію перший заступник генерального директора Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Євгеній Дихне.

У свою чергу прес-служба авіакомпанії SkyUp Airlines повідомила, що дана Ухвала не має під собою ніяких законних підстав. Крім того, суд даної інстанції не мав права виносити Ухвалу щодо призупинення дії ліцензії на право здійснення господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом, оскільки регуляторами у сфері авіаперевезень є Міністерство інфраструктури України та Державіаслужба України.

Нагадаємо, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" введено в експлуатацію першу чергу паркінгу біля терміналу D, який спочатку планували відкрити до Євро-2012.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: