#

"Батьківщина" перед виборами почала піариться на приватизації "Київобленерго" (ФОТО)

29.08.2018 12:28
"Батьківщина" перед виборами почала піариться на приватизації "Київобленерго" (ФОТО)

Користувачі мережі показали білборд у Білій Церкві, де кандидат від "Батьківщини" обіцяє виборцям повернути "Київобленерго" у власність держави

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Артема Євріна у Facebook.

Автор посту переконаний, що ВО "Батьківщина" нічим не відрізняється від інших політичний партій, які перед виборами дають величезну кількість обіцянок, що ніколи не будуть виконані.

"Чому наприклад не "повернути народу" ДТЕК Ахметова? - це теж електрика і навіть вугілля, це багато енергії, яку вони отримують з народних ресурсів нашої країни, які належать народу. Десь я вже чув таке – землю селянам, заводи робочим, а тут "Київобленерго" народу", - зазначено у дописі.

Також зазначимо, що голова фракції ВО "Батьківщина" у Київській обласній раді Віктор Світовенко на своїй сторінці у Facebook розмістив допис, де також обіцяє повернути "Київобленерго" народу України.

У повідомленні депутата зазначено, що 5 вересня о 9.00 біля Господарського суду міста Києва відбудеться акція в підтримку повернення "Київобленерго" державі.

Нагадаємо, що 7 червня на сайті петицій до Кабміну було розміщено звернення "Про повернення "Київобленерго" у державну власність" за авторства Олександра Савчука. Станом на 29 серпня петицію підтримали 28 осіб з 25 000 необхідних.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: