#

Батько вбитої правозахисниці Ноздровської вимагав справедливості під Верховною Радою (ФОТО)

10.09.2018 14:48
Батько вбитої правозахисниці Ноздровської вимагав справедливості під Верховною Радою (ФОТО)

6 вересня в мережі з’явилася світлина з батьком Ірини Ноздровської, який вимагає справедливого суду над убивцею її доньки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис  Rocksolyana Khmara у Facebook.

На своєму плакаті батько Ірини Ноздровської повідомив, що суддя Купрієнко Сергій Ісакович та прокурор Київської обласної прокуратури Таддєєв Казбек вбивають його та дружину.

Нагадаємо, що 1 січня 2018 року селі Демидів Вишгородського району знайшли тіло жінки. Вбитою виявилася активістка Ірина Ноздровська, розшук якої почали 30 грудня 2017 року. Вона загинула від множинних колото-різаних ран.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатінської, яку 30 вересня 2015 року у селі Демидів насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

У травні 2017 року Россошанського засудили до 7 років ув’язнення, його захист подав апеляцію. 27 грудня Апеляційний суд Києва відмовив йому у звільненні і продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Россошанський все ще може вийти на волю за амністією.

8 січня перший заступник голови МВС Сергій Яровий повідомив, що поліція встановила і затримала підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської. Адвокат повідомив, що затримали Юрія Россошанського, батька Дмитра. Юрій Россошанський визнав підозру і запевнив, що на нього не тиснули. 9 січня суд арештував його на 60 діб без права внесення застави.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: