#

Батл слова "агонь" на теренах Ірпеня (ФОТО)

08.09.2018 16:59
Батл слова "агонь" на теренах Ірпеня (ФОТО)

Кілька днів тому в Інтернеті піднялась хвиля галасу, в якій користувачі соціальних мереж обговорювали батл забудовників Ірпеня

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "sostav.ua".

Початком словесної колотнечі послужила рекламна кампанія Будівельної Групи "Синергія" в якій Сальвадор Далі рекомендував "Агонія квартири" в житлових комплексах компанії.

Саме сленгове "Агонь" збентежило частина аудиторії, серед яких виявилися і маркетологи Житлового Комплексу "Green Yard". В результаті, жителі Ірпеня побачили масовану рекламну кампанію на площинах міста, в якій красувався Володимир Даль, який вказує на нібито орфографічну помилку в російській мові. Приправили дескриптором "Безпомілково у всьому".

Підлили масла у вогонь представники РК "Millennium State". Нагадавши, що ми живемо в Україні, якщо на те пішло, то правильно не "Огонь", а "Вогонь".

Ну і як же народна творчість без Олега Винника.

Крапку в цій історії поставила все та ж Будівельна Група "Синергія", яка і заварила кашу, а саме, випустивши наступну кампанію до Дня Незалежності:

Також нагадаємо, що в Ірпені нещодавно пройшли громадські слухання мешканців району "БТР", де ініціаторами слухань стало місцеве населення та їх активні представники – Поліщук, Скорик-Шкарівська та Триліс. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: