#

Бензин і дизель буде, ситуація покращується щодня, - Ростислав Шурма

12.05.2022 13:50
Бензин і дизель буде, ситуація покращується щодня, - Ростислав Шурма
Фото з мережі Інтернет

Учора, 11 травня, заступник керівника Офісу Президента України Ростислав Шурма розповів, що наразі обсяги імпортованого пального збільшилися

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

За його словами, наразі обсяги імпортованого пального вже фактично відповідають обсягам щоденного споживання бензину та дизеля на вітчизняних заправках.

Ростислав Шурма заявив:

Сьогодні обсяг імпорту збільшився у 5 разів у порівнянні з показниками півтора місяця тому, і наразі фактично відповідають темпам щоденного споживання бензину та дизеля на українських заправках. Бензин і дизель буде, ситуація покращується щодня.

Він закликав споживачів зберігати спокій. Це потрібно для того, щоб постачальники могли спокійно наситити всі заправки пальним та створити відповідний запас.

Заступник керівника Офісу Президента України сказав:

Окрім того, в Україні буде створено додатковий стратегічний запас нафтопродуктів, який неможливо буде розбомбити та зруйнувати і який забезпечить стабільність на ринку палива на найближчі місяці.

Варто зауважити, що дефіцит бензину  у столиці та області почав відчуватися 29 квітня. 6 травня голова Київської ОВА Олександр Павлюк розповів, що варто не варто панікувати, бо протягом найближчих тижнів буде організовано стабільне постачання пального за новою логістичною схемою, та дефіцит пального зникне.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: